Nieuwsbrief

Audities

Voor onze voorstellingen en evenementen zijn we regelmatig op zoek naar ervaren acteurs, zangers en dansers. Wil je op de hoogte gehouden worden van de audities? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Audities

Voor de voorstelling Joost en Jacquelijne is Storytellers op zoek naar enthousiaste

ACTEURS (M/V)

vanaf 16 jaar

De voorstelling wordt gespeeld voor leerlingen van het Zoetermeerse basisonderwijs in de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer.

VERHAAL

 Zoetermeer in een tijd zonder televisie, computers, telefoons, auto’s en zelfs zonder fietsen. Er is nog tijd voor rust en stilte... tenminste, dat lijkt zo! 

We maken kennis met de lieve Jacquelijne, haar gierige, vrekkerige vader/moeder en natuurlijk Joost die hopeloos verliefd op haar is. Maar ook met de Ambachtsheer en Vrouwe van Huis te Palensteyn, met Diederik en Eulalia, hun dochter Clarisse en de complete huishouding. We ontmoeten Heer Hugo van Heerhugowaard die zogenaamd een oogje heeft op Clarisse maar iets anders van plan is. Gelukkig proberen de veldwachters Krelis en Nelis de orde en rust proberen te bewaren. 

Chaos, verwarring, romantiek en spanning. Dat zijn de ingrediënten van dit toneelstuk met liedjes.

REPETITIES

De repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Zoetermeer.

UITVOERINGEN

De uitvoeringen (en generale repetities) vinden plaats op 23, 24 en 25 oktober a.s. in het Stadstheater. In totaal worden 5 à 6 voorstellingen gespeeld voor de Zoetermeerse schoolkinderen. Dat betekent dat je op deze dagen overdag beschikbaar moet zijn.

AUDITIES

De audities vinden plaats op donderdag 11 mei a.s. vanaf 19.00 uur.

OPGAVE EN MEER INFORMATIE

Stuur een email naar audities@storytellers.nl.