Nieuwsbrief

Over ons

Storytellers is ontstaan uit passie voor theater. Vanuit deze passie proberen we de mooiste producties en evenementen te ontwikkelen. We vertellen verhalen. Vaak zijn dat scripts voor theater, maar we werken ook voor bedrijven en steden om het verhaal van hun bedrijf en hun geschiedenis in te zetten voor marketingdoeleinden. 

Over ons

Wat voorafging

Storytellers is in 2000 opgericht om een professioneel vervolg te geven aan de voorstellingen van Sebastiaan Smits en Tjeerd de Haas. Sinds 2007 is Storytellers ook actief als theaterproducent en evenementenorganisator. Ons werk wordt op licentiebasis al jarenlang in het Nederlandse taalgebied gespeeld. Ook blijven we actief nieuw werk ontwikkelen. De evenementenafdeling groeit snel en ontwikkelt en produceert nieuwe concepten, onder meer in Zoetermeer, Den Haag, Gouda en Oudewater . Op het gebied van productionele ondersteuning bij bestaande evenementen en innovatieve citymarketingprojecten voert Storytellers opdrachten uit voor mede-organisatoren, winkelcentra, gemeenten en promotiestichtingen. 

Interesse in een voorstelling?

Wij zijn altijd op zoek naar producenten, verenigingen en groepen die onze verhalen tot leven willen brengen. Kijk voor alle voorstellingen die u kunt spelen bij Producties kopen , en gebruik het filter om een passend stuk te vinden. Heeft u een stuk gezien dat uw interesse heeft gewekt? Of wilt u hulp bij uw keuze? Of gewoon meer informatie? Aarzel dan niet om contact  met ons op te nemen.

Ontwikkelen op aanvraag

Naast het eigen portfolio ontwikkelt Storytellers op aanvraag concepten voor evenementen, verhaallijnen of specifieke karakters. Hierbij werken we vanuit onze missie: verhalen vertellen. Kijk voor meer informatie en voorbeelden van creatieve ontwikkeling bij Producties op maat .

Producties

Wij produceren ook zelf theatervoorstellingen en evenementen. Dit zijn vrijwel altijd verhalen die we zelf nieuw ontwikkelen, soms spelen we ook bestaand werk. Voor een overzicht van wat er binnenkort te zien is en voor het archief van producties uit het verleden kijkt u bij Producties bezoeken .

Audities

Voor onze voorstellingen en evenementen zijn we regelmatig op zoek naar ervaren acteurs, zangers en dansers. Kijk bij Audities voor alle informatie.