Nieuwsbrief

Voor onze voorstellingen en evenementen zijn we regelmatig op zoek naar ervaren acteurs, zangers en dansers. Wil je op de hoogte gehouden worden van de audities? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Audities

 

 

MURDER BALLAD

Voor de Nederlandse première van de musical MURDER BALLAD is Storytellers op zoek naar

ACTEURS/ZANGERS (M/V)
vanaf 18 jaar

De audities vinden plaats op vrijdag 15 juni vanaf 19.00 uur. 

Verhaal:
Murder Ballad is de underground musicalsensatie van de laatste jaren. Na succesvolle productie in New York, Londen en Antwerpen brengt Storytellers nu de Nederlandse première in Zoetermeer. Op zaterdag 15 en zondag 16 september vinden de voorstelllingen plaats in het Podium Park Palenstein in Zoetermeer. De regie is in handen van Kevin van der Leeuw.

In Murder Ballad is het verhaal van een tragische driehoeksverhouding. We volgen Sara, de zangeres uit New York, die een geweldig leven lijkt te hebben. Maar haar verleden begint haar langzaam in te halen...

Rollen:

Verteller (v)

De Verteller voert het publiek mee door het verhaal van de musical en vertolkt soms de gedachten van de karakters. Filosofisch, poëtisch en voorzien van een stevige eigen mening.

Speelleeftijd: 20 tot 55
Vocaal bereik hoogte: E5
Vocaal bereik laagte: F3

Sara (v)

Sara is de voormalige geliefde van Tom en is een ambitieuze, maar arme artiest en muzikant. Ze begint verbitterd richting mannen na een mislukte relatie. Door haar huwelijk met Michael vindt ze het geluk weer terug, maar ook dit geluk weet ze niet vast te houden.

Speelleeftijd: 25 tot 40
Vocaal bereik hoogte: E5
Vocaal bereik laagte: E3

Michael (m)

Een dichter die door Sara verleidt wordt. Hij is zachtaardig en rustig en doet alles voor de mensen van wie hij houdt. Maar zijn duistere kant komt boven als hij achter de verhouding van Sara komt.

Speelleeftijd: 25 tot 45
Vocaal bereik hoogte: A4
Vocaal bereik laagte: F#2

Tom (m)

Sara's eerste geliefde is een ambitieuze, maar arme acteur. Zijn drankgebruik, zijn constante verhoudingen en zijn egoïsme eisen hun tol van zijn relaties. Hij raakt geobsedeerd door Sara en begint haar lastig te vallen.

Speelleeftijd: 25 tot 45
Vocaal bereik hoogte: F#4
Vocaal bereik laagte: G2

Opgave voor de auditie:
Stuur een email inclusief CV  naar audities@storytellers.nl.

Repetities:
De repetities vinden plaats in overleg met de cast. Alle repetities vinden plaats in Zoetermeer.

Voorstellingen:
De voorstellingen vinden plaats in het Podium Park Palenstein op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018.

Meer informatie:
Stuur een email naar audities@storytellers.nl voor meer informatie.